SEARCH

CHECK-IN

05

Jun
CHECK-OUT

06

Jun
GUESTS

1

NIGHTS

1

Max Night Price :

Services :

King Beds

Welcome Drink

Private Bathroom

No Smoking

Television

Mountain View

Extra Services :

Laundry

Wifi

Branch Stars :

Hotel Fusha e Gjes

Vilat e Drurit

3 GUESTS

30 M²

Nese doni te ndiheni si ne shtepine tuaj kjo eshte cfare duhet te zgjidhni.

Private Bathroom FULL INFO

Hotel Fusha e Gjes

Dhoma Familjare

3 GUESTS

30 M²

Dhome perfekte per familje. Ka hapsire te mjaftushme, ballkon dhe nje pamje shume te bukur.

No Smoking Private Bathroom FULL INFO

Hotel Fusha e Gjes

Dhome Dopjo/Tek

2 GUESTS

30 M²

Dhome me 2 kervate teka e pershtatshme per nje ose 2 persona.

Private Bathroom Mountain View FULL INFO

Hotel Fusha e Gjes

Suita Familjare

4 GUESTS

30 M²

Shijoni qendrimin tuaj tek hoteli yne. Dhoma ka 2 ambjente te ndara.

No Smoking Private Bathroom Mountain View FULL INFO