KONTAKT

Na kontaktoni

Keni ndonjë pyetje apo kërkesë lidhur me rezervimin tuaj ose dëshironi të rezervoni një vend. Vetëm na kontaktoni me një nga metodat e mëposhtme dhe ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Name :


  Email :


  Message :


  [nd_options_gmaps_markers nd_options_height=”260″ nd_options_zoom=”10″ nd_options_position=”42.4266203,19.86801″ nd_options_color=”#78635a”]

  Adresa:

  Rruga Azem Hajdari

  Qyteti:

  Valbone

  Check-In:

  14:00

  Telefon:

  00 837920234

  Check-Out:

  11:00 am

  TELEFONO NGA ORA 8AM – 10PM

  + 355 67 201 8005