Dhoma Familjare

Hotel Fusha e Gjes

3 GUESTS

30 M²

60 € / PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

01/23/2023

60 €

01/24/2023

60 €

01/25/2023

60 €

01/26/2023

60 €

01/27/2023

60 €

01/28/2023

60 €

01/29/2023

60 €

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

01/30/2023

60 €

01/31/2023

60 €

02/01/2023

60 €

02/02/2023

60 €

02/03/2023

60 €

02/04/2023

60 €

02/05/2023

60 €

NEXT WEEK

DAY

PRICE

02/06/2023

60 €

02/07/2023

60 €

02/08/2023

60 €

02/09/2023

60 €

02/10/2023

60 €

02/11/2023

60 €

02/12/2023

60 €

WEEK PRICE

Kjo dhome ju ofron nje qendrim tejet te kendshem per familjen tuaj. Ka nje kervat dopjo dhe 2 teka. Dhoma ka banjo private si dhe nje ballkon te madh nga i cili mund te shijoni pamjen e mrekullushme te lugines se Valbones

room Services

No Smoking

Private Bathroom

CHECK-IN

31

Jan
CHECK-OUT

01

Feb
GUESTS

1

NIGHTS

1

Similar rooms

Hotel Fusha e Gjes

Double Room with Balcony

3 GUESTS

30 M²

Cozy room with a great balcony.

BOOK NOW FROM 45 €

Dhoma Familjare