Suita Familjare

Hotel Fusha e Gjes

4 GUESTS

30 M²

80 € / PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

01/23/2023

80 €

01/24/2023

80 €

01/25/2023

80 €

01/26/2023

80 €

01/27/2023

80 €

01/28/2023

80 €

01/29/2023

80 €

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

01/30/2023

80 €

01/31/2023

80 €

02/01/2023

80 €

02/02/2023

80 €

02/03/2023

80 €

02/04/2023

80 €

02/05/2023

80 €

NEXT WEEK

DAY

PRICE

02/06/2023

80 €

02/07/2023

80 €

02/08/2023

80 €

02/09/2023

80 €

02/10/2023

80 €

02/11/2023

80 €

02/12/2023

80 €

WEEK PRICE

Kjo suite eshte perfekt per familje me femije. Ka hapsire te madhe te ndare ne 2 dhoma te vecanta njera me nje kervat dopjo ndersa dhoma tjeter ka 2 kervate teka. Suita ka nje pamje shume te bukur te lugines dhe te ujevares ngjitur me hotelin. Ka edhe nje ballkon te madh i cili mund te perdoret.

room Services

No Smoking

Private Bathroom

Mountain View

CHECK-IN

31

Jan
CHECK-OUT

01

Feb
GUESTS

1

NIGHTS

1

Similar rooms

Hotel Fusha e Gjes

Family Standard Room

3 GUESTS

30 M²

Perfect room for families. Has plenty of space, balcony and a great view.

BOOK NOW FROM 60 €

Hotel Fusha e Gjes

Double Room with Balcony

3 GUESTS

30 M²

Cozy room with a great balcony.

BOOK NOW FROM 45 €